FertilUp® - De beste natuurlijke oplossing om de vruchtbaarheid te verhogen. De hoogste Duitse kwaliteit.

Onderzoeken over de invloed van ingrediënten op vruchtbaarheid en professionele meningen

ONDERZOEKEN
over de invloed van ingrediënten van het FertilUp voedingssupplement voor mannen

Oxidatieve stress speelt een sleutelrol bij de mannelijke vruchtbaarheid en heeft een negatief effect op de kwaliteit van het sperma. Antioxidanten hebben een bewezen positief effect op het verminderen van oxidatieve stress en de daaruit voortvloeiende verbetering van de mannelijke vruchtbaarheid. Verschillende onderzoeken 1-5 hebben aangetoond dat antioxidanten zoals vitamine C, vitamine E en co-enzym Q10 een positieve invloed hebben op de behandeling van mannelijke onvruchtbaarheid omdat ze zowel het aantal als de beweeglijkheid van zaadcellen verbeteren. FertilUp voor mannen bevat alle drie de antioxidanten in optimale hoeveelheden.

Het is bewezen dat verlaagde niveaus van co-enzym Q106 in zaadvloeistof direct zijn gekoppeld aan asthenospermia (verminderde motiliteit van spertmatozoa) en dat co-enzym Q10 systeemdefecten als gevolg van antioxidatieve stress vermindert.

Een onderzoek uitgevoerd door de Glasgow Royal Infirmary7 in Schotland onderzocht de invloed van selenium op de vruchtbaarheid bij onvruchtbare mannen. De resultaten toonden aan dat mannen die gedurende drie maanden 100 mcg selenium per dag innamen (dezelfde dosis die aanwezig is in het FertilUp voedingssupplement) een significante toename van de beweeglijkheid van het sperma hebben ervaren. 11% van de mannen die aan het onderzoek deelnamen, bereikte met succes conceptie na drie maanden selenium (de controlegroep waaraan placebo-supplementen werden toegediend, ondervond geen concepties). 

De rol van zink bij mannelijke vruchtbaarheid is bevestigd door de Europese Commissie en speelt een rol bij vruchtbaarheid en voortplanting. Het draagt ook bij aan het handhaven van een normaal niveau aan testosteron in het bloed en speelt een rol bij de celdeling. Een onderzoek uitgevoerd door de American Society for Reproductive Medicine8. in 2002 probeerde men de invloed van zink en foliumzuur bij mannelijke vruchtbaarheid vast te stellen. De resultaten toonden een aanzienlijke toename van 74% in het aantal zaadcellen bij een groep mannen met sperma van slechte kwaliteit, en een vergelijkbare trend werd ook aangetoond bij vruchtbare mannen. FertilUp voor mannen bevat 15 mg zink en 400 mcg foliumzuur in de dagelijkse dosis.

Op basis van bovenstaande en andere onderzoeken kan een hogere kwaliteit worden bereikt door het voldoende gebruik van antioxidanten, vitaminen en mineralen. Het voedingssupplement FertilUp voor mannen bevat alle belangrijke antioxidanten, vitaminen, mineralen en kruiden in optimale doses zonder bijwerkingen. 


1. Agarwal A; Nallella KP; Allamaneni SS; Said T.M. (2004) Reprod Biomed , 8[6]:616-27
2. Balercia G; Mosca F; Mantero F; Boscaro M; Mancini A; Ricciardo-Lamonica G; Littarru G. (2004) Fertil Steril. 81[1]:93-8.
3. Suzuki M; Kurabayashi T; Yamamoto Y; Fujita K; Tanaka K. (2003) J Reprod Med, 48[9]:707-12.
4. Henmi H; Endo T; Kitajima Y; Manase K; Hata H; Kudo R. (2003) Fertil Steril.80[2]:459-61
5. Crha I; Hruba D; Ventruba P; Fiala J; Totusek J; Visnova H.Cent (2003) Eur J Public Health , 11[2]:63-7.
6. Scott R, MacPherson A. Selenium supplementation in sub-fertile human males. Br J Urology 1998; 82:76-80.
7. Wong; W.Y. Merkus H.M. Thomas C.M. et al. (2002) Fertil Steril 77; 491–498

ONDERZOEKEN
over de effecten van de voedingssupplementen van FertilUp voor vrouwen

Antioxidanten spelen een belangrijke rol bij de vruchtbaarheid van de vrouw, zoals blijkt uit talrijke onderzoeken. Een recent onderzoek1 in de VS stelde de effecten vast van de antioxidanten B-caroteen, vitamine C en vitamine E gedurende de tijd van conceptie bij vrouwen. Het onderzoek liet een kortere conceptie zien bij vrouwen met een lichaamsgewichtindex van minder dan 25 (normaal lichaamsgewicht) en die vitamine C innamen. Ook werd de tijd tot conceptie verkort bij vrouwen met een lichaamsgewichtindex van minder dan 25, en die B-caroteen namen. Het onderzoek tracht ook de effecten vast te stellen van antioxidanten bij de vruchtbaarheid van vrouwen boven en onder de leeftijd van 35 jaar. Verhoogde hoeveelheden B-caroteen en vitamine C hadden het effect van het verkorten van de tijd tot conceptie bij vrouwen onder de 35, terwijl de toegenomen hoeveelheden vitamine E een soortgelijk effect had op vrouwen boven de leeftijd van 35 jaar. FertilUp voor vrouwen bevat een optimale hoeveelheid B-caroteen, vitamine C, en vitamine E.

Een onderzoek uitgevoerd2 in Hamburg, Duitsland, in 2012, stelde ook de positieve effecten van vitamine C en E, alssok vitamine B6, vitamine D, jodium, selenium en ijzer vast.

FertilUp voor vrouwen bevat alle bovengenoemde ingrediënten in optimale dagelijkse doses voor een positief effect op de vrouwelijke vruchtbaarheid. 


1. Ruder E.H.; Hartmann T.J.; Reindollar R.H.; Goldman M.B. (2014) Female dietary antioxidant intake and time to pregnancy among couples treated for unexplained infertility
2. Buhling K.J.; Grajecki D (2012) The effect of micronutrient supplements on female fertility: a systematic review.
AANBEVELINGEN VOOR HET VERBETEREN VAN DE VRUCHTBAARHEID:
Algemene gezondheid en levensstijl 

De algemene gezondheid van zowel u als uw partner heeft een grote invloed op de vruchtbaarheid. Drink weinig alcohol en stop met roken. Roken vermindert namelijk uw kans op bevruchting met minstens een derde en verhoogt het risico op een miskraam en een bloeding tijdens de zwangerschap. Als u fysiek te actief bent, vermindert dit de fysieke stress. Stress kan een negatieve invloed hebben op beide partners, omdat het de eisprong uitstelt en de aanmaak van sperma beïnvloedt.

Breng regelmatig een bezoek aan uw gynaecoloog

Als u dit tot nu toe nog niet hebt gedaan, plan dan zo snel mogelijk een bezoek in en controleer uw huidige medische status en reproductieve gezondheid. Stel bij elk volgend bezoek uw artsen op de hoogte van eventuele wijzigingen aan en in uw lichaam, zelfs indien u deze zelf niet belangrijk acht. Sommige ziekten hebben vrij algemene symptomen, met als gevolg dat deze makkelijk vergeten worden. Toch kunnen deze aanzienlijk uw vruchtbaarheid beïnvloeden.

Blijf op het juiste lichaamsgewicht

Het lichaamsgewicht heeft een grote invloed op het oestrogeenhormoon niveau dat wordt geproduceerd door de lichaamsvetcellen. Als u te zwaar bent, is het oestrogeengehalte in uw lichaam te hoog en heeft dit een vergelijkbaar effect als het gebruik van anticonceptiemiddelen. Bovendien kan uw insulinespiegel stijgen, wat in extreme gevallen kan voorkomen dat uw eierstokken eicellen vrijgeven. Ondergewicht kan leiden tot een verlaging van de oestrogeenspiegels, wat uw voortplantingscyclus vertraagt of zelfs in extreme gevallen stopt.

Stop met roken

Van roken is aangetoond dat het de vruchtbaarheid van zowel mannen als vrouwen negatief beïnvloedt. Roken is schadelijk voor de eierstokken en kan zelfs negatieve veranderingen in de eicellen veroorzaken. Deze worden namelijk enorm gevoelig voor genetische afwijkingen. Bij mannen beïnvloedt roken de hoeveelheid en mobiliteit van sperma. Als u rookt, is het hoog tijd dat u stopt.

Doe aan veilige seks

Verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen zijn belangrijke redenen voor onvruchtbaarheid. Omdat de symptomen vaak niet merkbaar zijn, wordt de ziekte niet op de juiste manier behandeld, wat veranderingen in het lichaam kan veroorzaken die de vruchtbaarheid vervolgens beïnvloeden. Zo kunnen eileiders littekens vertonen, waardoor de normale reis van eicellen naar de baarmoeder wordt voorkomen. Gebruik een condoom en laat u regelmatig testen op seksueel overdraagbare aandoeningen.

Overwin stress

Stress is ook een van de belangrijkste factoren die de vruchtbaarheid beïnvloeden. Probeer tijdens het zwanger worden zoveel mogelijk te ontspannen, vermijd stressvolle situaties en ga, indien mogelijk, op vakantie. Probeer ook - wat best heel moeilijk kan zijn - niet na te denken over het feit dat u problemen heeft om zwanger te worden. Maak uitstapjes naar de natuur, ontspan, schrijf u in voor een yogales, enz. Uw gemoedstoestand speelt een enorm grote rol. U heeft vast verhalen gehoord over paren waarvan het gedurende lange tijd niet lukte om zwanger te worden, maar wel zwanger werden net nadat ze een baby hadden geadopteerd.
WAT IS FERTILUP?
FertilUp is een effectieve oplossing voor koppels die proberen zwanger te raken. FertilUp voor mannen en vrouwen betreft natuurlijke voedingssupplementen met een perfecte combinatie van vitamines en mineralen op basis van meerdere jaren onderzoek. FertilUp is ontworpen om uw mogelijkheden tot zwanger worden te vergroten en uw reproductieve gezondheid te verbeteren door optimale omstandigheden bij mannen en vrouwen te creëren voor het zwanger worden. Bijgevolg versnelt het ook de bevruchtingsfase.

All rights reserved © 2012 - 2023 Sign in
Production: MMVisual