FertilUp® - De beste natuurlijke oplossing om de vruchtbaarheid te verhogen. De hoogste Duitse kwaliteit.

Meningen van klante

ANNA
Hoewel we informatie kregen dat Fertil Up in ons geval waarschijnlijk niet zal helpen, kochten mijn man en ik nog steeds een pakket voor 3 maanden en ben ik momenteel 4 maanden zwanger. We weten niet of het een wonder is of dat Fertil Up heeft geholpen. Hoe dan ook, we zijn blij en we hopen dat alles goed komt.
IRIS
"Ik ben zwanger ben bijna 3 maanden de fortilup women aan het nemen ben ongeveer 4 a 6 weken als het niet lang is Ik raad het product aan echt een top product."
R, 31 JAAR.
"Nadat ik FertilUp slechts twee maanden had ingenomen, verbeterden de resultaten van mijn sperma-analyse aanzienlijk. Mijn aantal zaadcellen nam met meer dan het dubbele toe (van 8 miljoen naar 25 miljoen). Ik raad het absoluut aan."
TOM
"Mijn vrouw en ik hebben TTC 2,5 jaar zonder geluk geprobeerd - 2 IVF-rondes met ICSI. Mijn uroloog ontdekte dat ik een varicocele had, en dat dit de reden is waarom mijn sperma zo slecht is - het aantal zaadcellen, de motiliteit en de morfologie waren allemaal erg laag. We bestelde FertilUp en na de 5e fles had mijn vrouw een positieve test. Heel erg bedankt.”
LAU
"Ik dacht niet dat ik problemen had tot de eerste test van het zaadvocht. De resultaten alarmeerden me. Ik stopte met roken en ik probeerde het met FertilUp. Vorige maand heb ik de test herhaald en de hoeveelheid sperma met meer dan 100% verhoogd. "

J. K., 36 J
"Na een jaar proberen werd gezegd dat ik een spermiogram moest maken en we ontdekten dat ik een abnormaal hoge hoeveelheid zaadcellen van 146 miljoen had, maar dat slechts 1% een normale vorm had. Onze dokter stelde FertilUp voor. Ik nam een voorraad van 6 maanden en wilde bijna een tweede pakket bestellen toen mijn verloofde me verraste met de positieve zwangerschapstest! Geef vooral niet op!”
FERTILUP

K.S.
"Vorig jaar testte mijn man laag op het aantal zaadcellen, mobiliteit en testosteron. Hij begon FertilUp in te nemen en in 4 maanden tijd is zijn hoeveelheid verdrievoudigd in alle categorieën! We konden het niet geloven! Dit product werkt absoluut! Ik hoop dat ik mijn beoordeling snel kan bevestigen met een positief zwangerschapsresultaat!”
ANNA 31J
"Na 2 jaar proberen ontvingen we ons eerste analyse van het sperma met slechte resultaat. We waren wanhopig en wilden nieuwe dingen proberen. We vonden FertilUp online, alle ingrediënten waren precies zoals onze dokter het vermeldde en we besloten het te proberen. Bijna 4 maanden later hebben we onze sperma-analyse nogmaals laten doen en deze keer zijn de cijfers beter. We gingen van 0% normaal en 3% beweeglijkheid naar 25% beweeglijkheid en 5% normaal. We zijn natuurlijk nog niet zwanger, maar het heeft onze kansen vergroot voor de volgende IVF die uiteindelijk succesvol bleek. Ik kan dit product aanbevelen.”
S, 42J
"Na twee jaar proberen, twee abortussen, overleg met deskundigen en vele analyses, leerden mijn partner en ik dat we alleen zwanger konden worden van kunstmatige inseminatie. De reden was mijn leeftijd (41 jaar) en slechte hormonale testresultaten. Eind 2015 vond ik uw product op het web en besloot ik op basis van positieve meningen FertilUp voor mij en mijn partner gedurende 6 maanden te kopen. Na drie maanden innemen voelde ik me beter, had ik meer energie en was ik minder moe. Tot onze verbazing toonde een nieuwe evaluatie aan dat de hormonale waarden nu optimaal waren; FSH en LH waren in balans (de FSH-waarde daalde van 17 en 13,5 naar 8,5!), Dus aan de voorwaarden voor natuurlijke conceptie werd voldaan. Het spermiogram van mijn partner is ook verbeterd in kwantiteit en kwaliteit. We gingen nog twee maanden door met het innemen van FertilUp en in juli 2016 kwamen we er achter we dat we zwanger aan het einde van mijn 42e jaar. De zwangerschap verliep gemakkelijk en op 29 maart werd onze dochter Emma geboren. Ik wil u heel erg bedanken voor dit natuurlijke product dat ons in staat heeft gesteld om ons kleine wonder te krijgen!" S.
O.T.
"Met mijn partner probeerden we 4 jaar zwanger te worden en we probeerden IVF in Duitsland. We probeerden verschillende bereidingen, theeën, posities, maar niets hielp. Onze dokter vertelde over FertilUp, dus hebben we het geprobeerd. Na de zomervakantie verraste mijn vrouw me met het goede nieuws en we zijn allebei erg blij dat we het gehaald hebben! "
N&M
"Met mijn vriend probeerden ik een jaar lang zwanger te worden, maar helaas zonder succes. We gingen op zoek naar oplossingen en vanwege de impact van IVF op het lichaam bij een vrouw wilden we de hoop om op een natuurlijke manier zwanger te worden niet opgeven. Een vriend heeft FertilUp aanbevolen. In het begin waren we vol energie en eind september werden we verrast door een positieve test! "
M, 33 J
"Dankzij uw product zal ik waarschijnlijk ... over negen maanden vader worden.”
V. 26 J
"Mijn ervaring is positief. Dank ook aan de hulp van FertilUp, nu wacht ik op mijn baby.”

BAASTIAN
"In januari kregen we de diagnose mannelijke secundaire onvruchtbaarheid. Mijn man raadde aan om CoQ10, vitamine E en zink in te nemen - we hebben dit allemaal ontdekt in de natuurlijke mix van FertilUp. Mijn man moest ook met koffie verminderen en niet meer naar de sauna en verwarmde zwembaden gaan. Na drie maanden hebben we het spermiogram in een privékliniek uitgevoerd. Het resultaat was verrassend. Het aantal spermatozoïden is toegenomen van 15 miljoen tot 112 miljoen en de morfologie van 13% tot 26%. Dit verbetert de kansen op bevruchting bij de volgende IVF aanzienlijk, zo niet eerder!”
M EN A
"Twee IVF-behandelingen eindigden niet goed en vier jaar lang hebben we geprobeerd en gewacht! We hebben van alles geprobeerd, zonder succes. Begin april zijn we begonnen met FertilUp en in juni kwam het goede nieuws, langverwacht! De test was uiteindelijk positief! We zijn in de zesde week van de zwangerschap. We weten niet of het dankzij FertilUp was; toch is er iets veranderd. We hebben het gehaald!”
FB, 36J
"Na een paar maanden met nutteloze pogingen wendden we ons tot een persoonlijke arts. Omdat geen van ons beiden gezondheidsproblemen had, adviseerde de arts ons om de vruchtbaarheid te verbeteren. We gebruikten regelmatig Fertilup gedurende ongeveer twee maanden... we verloren bijna de hoop, maar in plaats daarvan gebeurde het "wonder"... onze kleine baby... Het was een positieve ervaring, helemaal perfect voor alle toekomstige vaders en moeders.”
EVI, 37 JAAR
"Ik had verschillende maanden een onregelmatige menstruatie. Toen ik FertilUp begon te gebruiken, herstelde mijn hersteld en ik ovuleer weer. Nu wachten we af ;)"
MARIA &TIMO

"Ik nam FertilUp en twee maanden later ging ik naar mijn eerste ronde van IVF en had de beste kwaliteit en het hoogste aantal eitjes. Maar het was niet succesvol. Daarna ging ik nog 2 rondes van IVF in zonder dit product te gebruiken en had ik maar 1 eitje wat ook niet werkte. Hoewel de kwaliteit duidelijk beter was tijdens de eerste ronde, gaan we opnieuw IVF proberen met Fertilup.”

V., 27Y

"Ik begon Fertilup 3 maanden geleden te gebruiken. Ik had een onregelmatige menstruatie en mijn cyclus was te lang, dus ik maakte me een beetje zorgen. Ik besloot om het met Fertilup te proberen. De cyclus is nu veel regelmatiger en ik voel me ook beter, dus ik hoop dat we niet te lang zullen wachten.

M&P
"Mijn vrouw had PCOS en ik had een laag aantal zaadcellen, dus het was een vrij lastige combinatie om zwanger te raken. Na drie jaar proberen en het bezoek aan artsen en na drie IVF pogingen besloten we om er iets aan te doen. We gingen op zoek naar een natuurlijke oplossing en we waren enthousiast toen we FertilUp voor ons beiden vonden. Na 4 maanden begon mijn vrouw zich raar te voelen, dus hebben we een test gedaan. Onmogelijk is mogelijk! Het werkte! Ook de gynaecoloog van mijn vrouw kon het niet geloven!"
DAPHNE
"We zijn het FertilUp-team dankbaar voor hun steun en uitstekend product. In eerste instantie twijfelden we aan het product en we zeiden dat we het zouden proberen, omdat we niets te verliezen hadden. We hebben echter volgehouden omdat het ons een goed gevoel gaf. Na zes maanden van innemen begon ik me plotseling zo moe en verward te voelen dat ik gewoon de hele dag wilde slapen. Ik deed een zwangerschapstest en deze was voor de eerste keer positief. U moet er gewoon in geloven en dan zal het jou ook overkomen. Veel succes"
E. EN L.
"Ons leven was extreem stressvol. Beide met een veeleisende baan, heel weinig vrije tijd, als met mijn man die bijna twee pakjes sigaretten per dag rookte. Na vier jaar huwelijk was de volgende logische stap een kind. Het verlangen naar het krijgen van een kind was immens, en de 'druk' van de familie was ook aanwezig, net als bij alle dingen die we zo graag wensen... de eerste twee jaar was niet gemakkelijk, intussen stopte Lucca met roken we begon te joggen en we begonnen de vitamines van Fertilup in te nemen. Er is geen twijfel mogelijk, Fertilup werkt. De hoeveelheid sperma is verhoogd en mijn menstruatiecyclus is genormaliseerd.”
M.R., 28 JAAR
"Fertilup bedankt voor het waarmaken van onze dromen. Ik zou het zeker aanbevelen!!"
All rights reserved © 2012 - 2023 Sign in
Production: MMVisual