FertilUp® - De beste natuurlijke oplossing om de vruchtbaarheid te verhogen. De hoogste Duitse kwaliteit.

Informatiehoek


Onvruchtbaarheid is binnen de hedendaagse maatschappij een serieus probleem geworden waar over het algemeen weinig over gesproken wordt. De hedendaagse snelle levensstijl wordt vaak geassocieerd met minder aandacht voor gezondheid en het besluit om later in het leven een gezin te hebben, wat betekent dat de oorzaken van onvruchtbaarheid vaak niet merkbaar zijn of pas later herkend worden.

Onvruchtbaarheid
 is nog steeds een taboe-onderwerp. Dat wordt bevestigd door verhalen van vele mensen. Helaas staan koppels er vaak nog steeds alleen voor. Ze lijken teruggetrokken en ervaren grote angst en stress die een negatieve invloed hebben op hen en de omgeving. Koppels vertellen alleen over hun onvruchtbaarheid aan hun meest intieme vrienden en familie. Dit komt vaak door het feit dat ze het ervaren als iets "dat alleen hen overkomt". Echter, dit is zeker niet het geval. Een op de zes paren in Europa ervaart namelijk problemen met zijn vruchtbaarheid. De medische wetenschap definieert onvruchtbaarheid als een ziekte, maar voor elk echtpaar is het vooral een uitdaging hoe ze een gezonde relatie moeten onderhouden, hoe ze de juiste manier kunnen vinden om de problemen op te lossen en hoe ze kleine veranderingen kunnen aanbrengen om toch hun doel te bereiken; een gezonde zwangerschap.

Koppels beseffen vaak te laat dat ze een probleem hebben. Wij adviseren dat u, bij de beslissing om voor kinderen te gaan, zich vanaf het begin bewust wordt van onvruchtbaarheidsproblemen. De eerste stap kan worden gezet door de mannelijke partner een sperma-analyse te laten uitvoeren. Hierbij wordt het sperma getest om te bepalen of er een laag aantal spermacellen, een lage spermamobiliteit, of de man abnormaal sperma heeft. In maar liefst 30% van de gevallen is de man de oorzaak van onvruchtbaarheid (in 30% van de gevallen is het de vrouw en in een gelijk percentage hebben beide partners problemen), wat door veel mannen wordt genegeerd. Vrouwen kunnen veel doen door regelmatig een gynaecologisch onderzoek te laten doen en hun lichaam te laten controleren - de sleutel is een normale menstruatiecyclus en ovulatie, terwijl de schildklierfunctie ook moet worden gecontroleerd en eventuele pijn of ongewone bloedingen moeten worden besproken.

Officieel wordt onvruchtbaarheid gedefinieerd als het onvermogen om in twaalf maanden zwanger te worden met regelmatige (twee tot drie keer per week) conceptievrije geslachtsgemeenschap. 

Blijf niet wachten. Handhaaf een gezonde levensstijl, zeker wanneer u zich voorbereidt op een zwangerschap, inclusief gezonde voeding, ontspanning, het vermijden van stress en alcohol en dergelijke. Dit is tevens het juiste moment voor FertilUp, wiens unieke combinatie van mineralen, vitaminen, en kruiden ervoor zorgt dat uw lichaam alle noodzakelijke vitamines in één portie binnenkrijgt en zorgt voor een reproductieve gezondheid. Voor vrouwen betekent dit het reguleren van de hormoonniveaus die bepalend zijn voor een reguliere menstruatiecycli, terwijl dit voor mannen een grotere hoeveelheid en kwalitatief betere sperma betekent. Het doel is om bevruchting gemakkelijker te maken. FertilUp is een geheel natuurlijk voedingssupplement dat u kan helpen. Het zal geen wonderen verrichten, maar het zorgt wel voor alle noodzakelijke ingrediënten voor een gezond voortplantingssysteem bij beide partners en voor het welzijn, mogelijks resulterend in een geweldige zwangerschap. 


BELANGRIJKSTE OORZAKEN VAN ONVRUCHTBAARHEID EN FERTILUP ALS MOGELIJKE OPLOSSING:


Tachtig procent van alle gevallen van vrouwelijke onvruchtbaarheid kan aan drie oorzaken worden toegeschreven:

neplodnost OVULATIESTOORNISSEN

Als u ovulatiestoornissen en een onregelmatige cycli ervaart, kan het plannen van een zwangerschap een uitdaging zijn. U heeft misschien moeite met het definiëren van de ovulatiedag. Vrouwen met ovulatiestoornissen ovuleren minder regelmatig of zelfs helemaal niet. Het is een verborgen feit dat dit allemaal te wijten is aan hormonale onbalans. In dergelijke gevallen schrijven artsen gewoonlijk Clomid voor, dat ook vaak in Europa wordt gebruikt. Clomid is over het algemeen effectief in het stimuleren van de eisprong alsook het opsporen van onregelmatigheden in de cyclus. Het heeft echter wel enkele bijwerkingen, waaronder uitdroging van de vagina en meerlingzwangerschappen in maar liefst 10% van de gevallen. Het probleem met de droge vagina is dat sperma in cervicaal vloeistof naar de eicel zwemt. Echter, als er geen vloeistof is, kan deze bevruchting lastig zijn. 

Voordat u medicijnen gebruikt om de vruchtbaarheid te verhogen, raden we u aan FertilUp te proberen, wat vooral populair is bij vrouwen met een onregelmatige cycli. Uit getuigenissen van klanten blijkt dat FertilUp reeds heel wat klanten heeft geholpen bij het reguleren van de cycli, de hormonale balans, alsook de zwangerschap.

neplodnost Polycystic eierstokken (PCOS)

 

Er is vaak een sterke link tussen het polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS) en onvruchtbaarheid. Een hormonale onbalans is ook typerend voor PCOS, die zich manifesteert als een ovulatiestoornis. Symptomen van PCOS zijn ovariumcysten, onregelmatige menstruatie, hirsutisme (overmatige haargroei), en obesitas. FertilUp is een zeer effectief voedingssupplement voor vrouwen met PCOS omdat het gebaseerd is op het reguleren van het vrouwelijke hormoon en het reguleren van de menstruatiecyclus. Vrouwen melden dat ze regelmatige cycli, regelmatige ovulatie, verminderde menstruatiepijn, en zelfs natuurlijke conceptie hebben bereikt na de inname van FertilUp.


neplodnost Endometriose


  
Endometriose ontstaat wanneer kleine stukjes weefsel van de binnenwand van de baarmoeder (ook wel het endometrium genoemd) langs de eileiders omhoog bewegen en in of rond de organen in de buikholte vast blijven zitten, inclusief de eierstokken, eileiders, anus, en de blaas. Sommige vrouwen ervaren zeer pijnlijke menstruele krampen, rug- of bekkenpijn, pijnlijke geslachtsgemeenschap, of pijnlijk urineren, terwijl sommigen zich zelfs tot de diagnose niet realiseren dat ze een probleem hebben. Helaas zijn er geen perfecte medicijnen om endometriose te behandelen. Sommigen raden een zwangerschap aan, omdat het zorgt voor een langere onderbreking van de menstruatiecyclus, maar endometriose zorgt ervoor dat zwanger worden best moeilijk verloopt. Alle medicijnen zijn gebaseerd op het principe om het lichaam in een staat van zwangerschap of menopauze te krijgen.

FertilUp voor vrouwen is geen medicijn, dat endometriose kan elimineren, maar het zal u helpen zwanger te worden. 

neplodnostMannelijke onvruchtbaarheid komt bij ongeveer een derde van de bevolking voor, evenals vrouwelijke onvruchtbaarheid. Mannelijke onvruchtbaarheid wordt uitgedrukt door de hoeveelheid zaadcellen (meer dan 20 miljoen/ml), hun beweeglijkheid (ten minste 50%), en vorm of morfologie. Al deze kenmerken worden duidelijk weergegeven in een spermiogram dat wordt gebruikt om sperma te analyseren. Een groter aantal zaadcellen in het ejaculaat, hun grotere beweeglijkheid, alsook de juiste vorm, maken het vervolgens mogelijk om de eicel gemakkelijker te bereiken en te bevruchten.

Onvruchtbaarheid wordt beïnvloed door verschillende gezondheidsfactoren en door bepaalde milieu- en levensstijlfactoren. De meest voorkomende factoren gerelateerd aan de gezondheid zijn:

 • Varicocele (uitzetting van de veneuze plexus die bloed naar de teelballen voert),
 • Infecties (seksueel overdraagbare ziekten),
 • Ejaculatie gerelateerde problemen (retrograde ejaculatie - ejaculatie van het zaadvloeistof in de blaas), 
 • Gebreken bij het indalen van de testikels,
 • Hormonale onbalans,
 • Chromosomale onregelmatigheden,
 • Coeliakie (gluten gevoeligheid),
 • Operaties, enz. 

Vaak ligt de reden voor onvruchtbaarheid in de levensstijl en omgevingsfactoren. De moderne, minder gezonde levensstijl heeft een grote invloed op de kwaliteit van het sperma, vooral in de vorm van de volgende factoren:

 • Temperatuur (regelmatig gebruik van te strakke kleding, langdurig zitten, enz.),
 • Chemicaliën (pesticides, herbiciden, enz.),
 • Aanwezigheid van oestrogeen in het voedsel,
 • Straling,
 • Alcohol-inname,
 • Roken,
 • Obesitas,
 • Stress

FertilUp voor mannen
 is ontworpen om het aantal mannelijke zaadcellen, de mobiliteit, en de morfologie te helpen verbeteren. Het bevat alle belangrijke vitamines (met name stress bij vitamine C, zink, en L-carnitine), mineralen en kruiden, waarvan is bewezen dat ze het aantal zaadcellen en hun beweeglijkheid kunnen verhogen. De eerste veranderingen kunnen ongeveer een maand later worden waargenomen, terwijl uw algemene welzijn en libido ook zullen verbeteren.

ADVIES VOOR BETERE VRUCHTBAARHEID :

neplodnost Advies voor mannen:
 • Onderga sperma-analyse. Omdat uw persoonlijke arts of een gynaecoloog u kan vragen om te worden getest nadat het gedurende 12 maanden niet is gelukt om zwanger te worden, raden wij u aan om een privékliniek te bezoeken
 • Als een sperma-analyse sperma slechte kwaliteit onthult, zorg er dan voor dat u een gezondere levensstijl gaat leiden (gezonde voeding, stoppen met roken, matig de hoeveelheid alcoholconsumptie, zoveel mogelijk stressvrij leven, enz.), vermijd het dragen van strakke kleding (hogere temperatuur beïnvloedt de ontwikkeling van sperma negatief) en gebruik FertilUp voor mannen.
 • FertilUp heeft een natuurlijke formule met geselecteerde vitaminen, mineralen, kruiden en aminozuren. FertilUp verbetert het aantal zaadcellen, de beweeglijkheid en de morfologie. Het duurt ongeveer 3 maanden voordat het sperma volgroeid is, wat betekent dat de voordelen van een gezonde levensstijl en het gebruik van FertilUp voor mannen na 3 maanden kunnen worden opgemerkt.
neplodnost Advies voor vrouwen:
 • Controleer of u ovuleert door middel van ovulatietesten. Ovulatie is de sleutel voor conceptie.
 • Als u niet regelmatig ovuleert of helemaal geen ovulatie heeft, zorg er dan voor dat u een gezonde levensstijl in stand houdt (gezonde voeding, stoppen met roken, consumeer weinig alcohol, leef zoveel mogelijk stressvrij, enz.), onderga regelmatig een gynaecologisch onderzoek (uitstrijkjes en echografisch onderzoek) en neem FertilUp voor vrouwen
 • FertilUp verhoogt uw kans op conceptie door uw hormonale balans te verbeteren en optimale omstandigheden voor een zwangerschap te creëren.


FERTILUP EN BIJBEHORENDE CONCEPTIE

oploditev
Als de reden voor onvruchtbaarheid (ook) bij de man ligt, zullen specialisten u adviseren om een bijbehorende conceptie (intra-uteriene of ook in vitro veelgebruikte IVF) te ondergaan. In-vitrofertilisatie is de basismethode voor ondersteunde bevruchting, waarbij de eicel door het sperma buiten het lichaam wordt bevrucht en het bevruchte eitje vervolgens in de baarmoeder wordt overgebracht.

Alle mogelijkheden om op natuurlijke wijze zwanger te worden, zijn het proberen waard. Gelukkig is er een oplossing. Naast een gezonde levensstijl adviseren we u om FertilUp drie maanden te gebruiken. IVF is een behandeling die wordt gekozen wanneer andere methoden onsuccesvol waren, omdat het veeleisend voor de vrouw is en gepaard gaat met uitgebreid bloedonderzoek, talrijke injecties en sterke medicatie. Dit is de reden waarom veel koppels vóór het proberen van ondersteunde conceptie toch eerst kiezen voor het voedingssupplement FertilUp. Bekijk de getuigschriften van tevreden klanten.

In het geval dat u al een tijdje met onvruchtbaarheid te maken hebt en besloten hebt om het advies van de IVF artsen op te volgen, adviseren wij u speciale aandacht te schenken aan de kwaliteit van het sperma, wat een van de belangrijkste factoren is voor een succesvolle bevruchting en overdracht. Wij adviseren u dat uw partner zeker vóór de procedure een gezonde levensstijl handhaven en regelmatig FertilUp innemen. Het is altijd teleurstellend wanneer IVF niet succesvol is, daarom is het de moeite waard om alles te doen wat in onze macht ligt.


All rights reserved © 2012 - 2023 Sign in
Production: MMVisual